Apple 2016: Wat kunnen we allemaal verwachten?

Van Apple weet je één ding zeker. En dat is dat zij altijd met innovatieve producten komen. Of dit nu een geheel nieuw product is of bijvoorbeeld een upgrade van een bestaand product als een iPad of iPhone.

De verwachtingen rondom Apple zijn altijd hoog gespannen. Gelukkig doet het concern er alles aan wat in hun macht ligt om deze hoog gespannen verwachtingen waar te maken. In de meeste gevallen lukt dit meer dan goed. Het is dan ook niet gek dat Apple een grote schare fans heeft die reikhalzend uitkijkt naar wat Apple in 2016 voor ons in petto heeft.

Niet getreurd

Niet getreurd, want ook in 2016 heeft Apple het nodige op het programma staan. Om je vast lekker te maken volgt hier een kleine greep uit wat er, volgens ingewijden, door Apple in 2016 op de markt gebracht zal worden.

  • De iPhone 7. Natuurlijk beloofd ook dit weer een topper te worden. De verwachting is dat er met de komst van de iPhone 7 een einde komt aan de 16 GB toestellen. Andere verbeteringen zijn de camera en ook wordt er hard gewerkt aan de mogelijkheid van draadloos opladen.
  • Meer aandacht voor het MacBook Air. In elk geval een aantal upgrades, waaronder eentje voor de accu. Dit is in elk geval hard nodig. Verder is de verwachting dat Apple er voor zal zorgen dat het MacBook een nog grotere “spierbundel” zal worden.
  • De Apple Watch 2. Verbeterde technologie en gebruiksgemak.
  • Al in het eerste kwartaal van 2016 wordt de iPad 3 Air verwacht, Dunner, lichter en krachtiger dan ooit.
  • Al enkele jaren doen geruchten de ronde dat Apple bezig is met een TV-dienst. Tot nu toe blijft het wat dit onderwerp betreft bij geruchten. Maar waar rook is, daar is vuur en dat geldt zeker voor Apple. Misschien dan ook in 2016?

Genoeg in het vooruitzicht

Je ziet dat men bij Apple nooit stil zit of op zijn lauweren gaat rusten. Het is een concern dat leert uit het verleden en dit leren door vertaald naar zijn toekomstige producten. Wij zeggen dan ook van harte: “Laat 2016 maar komen!”