Battery case voor de iPhone: Blijf te allen tijde mobiel

Aangezien een iPhone nogal eens intensief gebruikt wordt ontkom je er natuurlijk niet aan om deze regelmatig aan de oplader te hangen. Het is niet echt heel prettig en handig wanneer je dit een keertje bent vergeten te doen. Je zal namelijk zien dat juist op het meest ongelegen moment de batterij van jouw iPhone de geest geeft. Het scherm gaat op zwart en weg is jouw toegang tot email, whatsapp, Facebook en wat al niet meer. Oh ja, je kunt ook niet meer bellen, maar je zou bijna vergeten dat dit het oorspronkelijke doel is van een telefoon.

Geen nood

Om te allen tijde mobiel bereikbaar te blijven is er een handige accessoire verkrijgbaar voor de iPhone. We hebben het hier dan ook over de “battery case”. Dit is als het ware een hoesje dat je thuis hebt opgeladen. Wanneer de batterij van jouw iPhone leeg, of zo goed als leeg is, dan klik je de iPhone in dit hoesje. Je schakelt vervolgens de oplaadfunctie in en je bent weer voor uren bereikbaar. Of dit nu “old school” telefoon is of virtueel via Facebook, mail en dergelijke. De iPhone werkt gewoon net zoals op de oorspronkelijke batterij, dus je hebt geen last van beperkte beschikbaarheid van jouw iPhone.

Zo ziet een zogenaamde batterij case eruit...
Let op

Als je van plan bent om een battery case aan te schaffen voor jouw iPhone, let dan even goed op het volgende. Check van tevoren of het merk en type battery case dat je wil kopen geschikt is voor een iPhone. Eigenlijk moet je nog één stap verder gaan en checken of de battery case ook is goedgekeurd door Apple. Hierdoor weet je vrijwel zeker dat jouw iPhone geen (interne) schade oploopt door het gebruik van dit soort externe batterijen. Daarnaast is Apple heel strikt in de voorwaarden met betrekking tot garantie. Vaak vervalt deze als de iPhone niet is opgeladen of wordt gebruikt met door Apple goedgekeurde accessoires.

Aanschaf

Het meest makkelijk om een battery case aan te schaffen is om even online te gaan shoppen. Online vindt je immers het grootste aanbod. Klik even bij “omschrijving” of “aanvullende informatie” en in een muisklik weet je of de battery case van jouw keus ook inderdaad geschikt is voor jouw iPhone. Daarna even het simpele bestelproces doorlopen en vaak heb je de volgende dag al jouw battery case in huis.